Annelies inredningshörna

skapa stilen
Vem skulle inte vilja flytta in i denna underbara lägenhet? Lägenheten tillhörde Alaina Kaczmarski och hon är grundare av The Everydaygirl. För att se och läsa mer om hennes hem, hittar ni ett reportage här.
 
Till grunden har jag valt en soffa från Ikea som heter Stocksund. Den har en ren och klassisk stil som går att matcha till det mesta. Den finns i olika nyanser och en 3-sitssoffa kostar runt 4995 kr. En stor härlig neutral matta till detta. Sen kan du gå loss på att lägga till detaljer i guld, som detta soffbord från Zarahome.
För att få en unik och fräsch look på väggen, finns billiga affischer att köpa från Fotografiska. De går både att köpa på plats i deras butik, men även via deras nätbutik.
En annan av mina favoriter på nätet är Etsy, där jag valt bilden på Eiffeltornet ifrån. Här kan man hitta alltifrån vintage prylar till konstverk. Det som är så roligt är att att det mesta är skapat för hand.
Sist men inte minst, för att få en egen touch på stilen, har jag valt kuddar med bland annat djurmönster ifrån märket Beach House, som säljs genom texstyle.se
 
 
INKÖPSSTÄLLEN:
Bord: Round Nest of Tables (Set of 2), ca 1395 kr, www.zarahome.com
 
Affischer: Affisch Elliott Erwitt 177, ca 140 kr, www.fotografiska.eu
Eiffel Tornet, www.etsy.com
 
Lampa: Haley Lamp, ca 319$, www.dotandbo.com
 
Matta: Soho, ca 995 kr, www.em.com
 
Soffa: Stocksund, ca 4995 kr, www.ikea.com
 
Kuddar: Beach House/kudde Like Leopard, ca 213-314 kr, www.texstyle.se
Chhatwal & Johnson/ Kudde Ikat Orissa, ca 695 kr, www.svenssons.se
 
Fotokällor: Jennifer Kathryn Photography, hm.com , zarahome.com , ikea.com , dotandbo.com , em.com , fotografiska.eu , etsy.com , texstyle.se , svenssons.se